Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

De Geheime Saus van Marketing en Productiviteit

Heb je ook het gevoel overweldigd te zijn door de enorme hoeveelheid marketinggoeroes en strategieën? Ben je gefrustreerd omdat je hard gewerkt hebt aan de uitvoering van de traditionele marketingtips, maar zie je eenvoudigweg niet de gewenste resultaten van al je moeite?

Luister dan snel naar deze mp3 (Engels) met Amy Leo. Ze interviewde me over een frisse benadering van marketing die niet gepaard gaat met het bouwen van een fancy website, netwerken, of visitekaartjes uitreiken. Ook heb ik het over De Grote Marketing Fouten en hoe je de kloof kunt dichten tussen jou als deskundige (die weet wat mensen nodig hebben) en wat je prospects zelf dénken nodig te hebben. De Geheime Saus van Marketing en Productiviteit passeert de revue én nog veel meer :-). Je kunt de opname hier beluisteren. Of download ‘m direct van Itunes.

Linda Spaanbroek is internetmarketing-coach en bekroond onderneemster van het jaar. Zij deelt haar kennis over de gouden combinatie tussen marketing en mindset waarmee de weg naar succes voor iedereen open ligt via deze artikelen en de gratis MasterClass "Het grootste misverstand over ondernemen waardoor je veel te weinig geld verdient".

08 februari 2017

Urgente ondernemersbeslissingen kun je beter niet nemen

De meeste ondernemers kennen het gevoel: er moet NU iets gebeuren of worden besloten. Want als ’t NU niet gebeurt, dan: a. wordt het nooit wat met je bedrijf OF…

31 januari 2017

Top 5 Mindsetfucks voor Ondernemers

Loopt jouw bedrijf als een tierelier, zit je 100% lekker in je vel, heb je zelden stress en beleef je een geweldige balans tussen werk en privé? Dan mag je…


Er zijn nog geen reacties op “De Geheime Saus van Marketing en Productiviteit”


Ontvang wekelijks Shift Magazine met inspirerende inzichten voor moeiteloos leven & ondernemen

Met Gratis eBoek als bonus!

x