Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

Online trainingen: Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elke dienstverlenende ondernemer en voor elk budget een passend aanbod is!


> Audio-Masterclass “Het vinden van je hongerige markt”

Voor dienstverleners die moeite hebben om hun doelgroep of niche te vinden: Leer in 70 minuten hoe ook jij jouw ideale doelgroep vindt, zodat je de basis legt voor meer klanten met minder moeite! De grootste worsteling voor veel dienstverleners is het vinden van de juiste niche of doelgroep. Je hoort om je heen dat dit nodig is maar hebt vaak geen idee hoe het te realiseren. De MasterClass “Het vinden van je hongerige markt” zorgt ervoor dat je hier helderheid in krijgt. En de basis legt voor ‘meer klanten met minder moeite’.

Met dit MasterClass-pakket heb je alles in huis om voor eens en voor altijd te ontdekken welke niche of doelgroep voor jou de juiste en meest rendabele is. Klik hier om het hele pakket te bestellen

> Online Succes Programma

Voor elke dienstverlener (ZZP, freelance of met een middelgroot tot groot bedrijf) die een manier zoekt om meer waarde te kunnen toevoegen zonder meer uren te hoeven werken. Met het Online Succesprogramma ga je in 5 stappen leren succesvol te creëren, verkopen en leveren van online programma’s en producten. Die een extra inkomstenstroom wil genereren in de vorm van (meer) passief inkomen. En die ook klanten wil helpen die normaal gesproken niet aan cursussen of trainingen kunnen deelnemen doordat zij aan huis gebonden zijn.

Alles wat je nodig hebt om succesvolle online programma’s en producten te creëren, verkopen en leveren in 5 online MasterClasses van 90 minuten en nog meer. Je leest er hier alles over én je kunt het direct bestellen.

> Audio-MasterClass “Teleseminars en webinars die voor je verkopen”

Een gratis Teleseminar of Webinar is een van de goedkoopste en makkelijkste marketingtechnieken om workshops & trainingen te vullen. Als je maar weet hoe het werkt… Want achter die simpelheid zit een systeem dat zorgt voor het succes. En zonder dat systeem zijn er talloze zaken die je onbewust fout doet waardoor jouw Teleseminar of Webinar je weinig of niets oplevert (zoals je misschien al hebt ervaren).

Voor dienstverleners die hun trainingen & workshops onvoldoende gevuld krijgen. Leer in 70 minuten wat ik doe om keer op keer 10.000 tot 35.000 euro omzet te genereren met behulp van zoiets eenvoudigs. Klik hier om de audio, transcriptie & actiechecklist van deze MasterClass te bestellen.

> Ezine Toolkit

Netwerken & het plegen van klassieke vormen van acquisitie zoals cold-calling helpen zondermeer om klanten te krijgen. Maar ze zijn enorm tijdsintensief, niet altijd even leuk en hebben vaak maar een beperkt effect.

Hoe zou het zijn als je de technieken zou beheersen die zorgen voor voldoende klanten vanuit je luie stoel? Met de Ezine Toolkit leer je hoe je dit kunt bereiken. Maar beter nog: je gaat actief aan de slag om de makkelijkste manier van klanten krijgen voor jouw bedrijf te implementeren! Lees hier meer of bestel ‘m meteen!

> Business-Booster Programma Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid

Een videoprogramma waarin je een bewezen systematische aanpak toepast, waarmee je resultaten boekt! De Business-Booster video-serie laat je stap voor stap zien wat jij nodig hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te ontwikkelen.

Ben jij een coach, trainer, therapeut, consultant of adviseur en heb je een grote visie voor het in de markt zetten van je dienstverlening, maar heb je het gevoel dat je geen stap verder komt? Heb je je hongerige markt gevonden maar lukt het je om hier ook een goede omzet uit te halen? Bruis je van de goede ideeën maar kom je er veel te weinig aan toe om ze ook echt rendabel te maken? Dan is het Business-Booster Programma echt iets voor jou. Lees hier alles over deze succesvolle methode en bestel ‘m direct.