Een innoverend programma voor dienstverlenende ondernemers die hun bedrijfsgroei willen versnellen

Groeiversnellers

Marketing & Mindset
voor meer klanten en meer omzet

Dit programma is voor jou als je één of meer van deze punten herkent...

 • Je bent een dienstverlenende ZZP-er of MKB-er die hard werkt en desondanks minder verdient dan je graag zou willen. Ja, je hebt klanten. Maar je omzet is veel en veel te laag.
 • Je ervaart ondernemen regelmatig als enorm geploeter waarbij het werken met klanten wel leuk is, maar de rest erom heen niet. Dat hele ondernemen voelt eerder als tot ver over je knieën door de modder proberen te waden, dan als lekker effectief, creatief en ontspannen werken. 
 • Je vermoedt dat er ergens iets niet klopt omdat je andere ondernemers dingen ziet doen om aan klanten te komen die bij jou niet werken. Je doet van alles om aan klanten te komen - heel veel zelfs - maar met weinig of matig resultaat. Je begint je af te vragen of dat hele ondernemen überhaupt een beetje makkelijker kan zijn dan het nu is.
 • Naar de buitenwereld toe houd je je groot maar je vermoedt dat je meer worstelt dan nodig is. Hoe komt het toch dat jij regelmatig stagneert? Dat je stappen niet zet die je zou willen zetten? Dat van al je briljante ideeën er maar weinig werkelijkheid worden? Wat gaat hier mis?!

Hai, ik ben Linda Spaanbroek, award bekroond onderneemsters en één van de beste marketingcoaches van Nederland genoemd.  En ik weet hoe je je voelt.

Ooit stond ik waar jij nu staat. Had ik moeite om aan klanten te komen met - toen nog - mijn onderwijsadviesbureau. Ik deed allerlei opdrachten die niets met onderwijs te maken hadden om mijn hoofd boven water te houden. 

Maar ik had het geluk dat ik de sleutel tot meer klanten en meer omzet vond. Waardoor ik niet alleen mijn onderwijsadviesbureau uitermate rendabel kon maken, maar ook door andere dienstverleners gevraagd werd hen te helpen hetzelfde te bereiken. Dat doe ik inmiddels zeven jaar met mijn huidige bedrijf InfoMarketeers.

Ik heb keer op keer gezien dat goede marketing - de juiste technieken toepassen om van belangstellende mensen trouwe klanten te maken - onontbeerlijk is.  Voor iedereen. Ongeacht je achtergrond, je doelgroep of de sector waarin je werkt.

Maar... alleen marketingtechnieken blijken onvoldoende; daar ben ik op schokkende wijze achter gekomen. Mijn bedrijf liep geweldig dankzij de marketingstrategieën die ik inzette. En dat ik stress, dips, vermoeidheid en angst ervaarde? Ach, ik ging er van uit dat dit onderdeel van ondernemen was. Dat dit maakte waardoor ik verder kwam dan anderen. Ik zag het feit dat ik me niet liet tegenhouden, dat ik door mijn angst heen ging, groot durfde te denken en stappen bleef zetten, ook als ik doodmoe was, als een goed teken. Ik dacht dat doorzettingsvermogen het verschil maakte tussen falen en slagen. Ik heb jarenlang zo gedacht. En, eerlijk is eerlijk, het leek me geen windeieren te leggen. Vrouwelijke ZZP-onderneemster van het jaar, omzetten die zichzelf jaar na jaar verveelvoudigden en dat met hooguit een werkweek van 30 uur. Maar onder die stralende oppervlakte bleek ik ongemerkt meer stress op te bouwen dan ik dacht of door had. Er was een ingrijpende gebeurtenis voor nodig om dit te herkennen.

Eind 2012 werd ik met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht waar eerst een hartinfarct werd geconstateerd en daarna een herseninfarct werd vermoed. Mijn kinderen, ex-partner en vriend moesten meteen komen want het kon ieder moment afgelopen zijn. Dat werd me letterlijk gezegd terwijl ik op een operatietafel lag. Terwijl ik dacht dat ik een uber-relaxt leven leidde met veel vrije tijd en werken vanaf het strand, had mijn lijf daar heel andere ideeën over. En ook al bleek het infarct uiteindelijk ‘maar’ hyperventilatie te zijn en kon ik weer naar huis, mij werd duidelijk dat mijn 'ontspannen' grenzen verleggen en doelen nastreven blijkbaar een onvermoede impact op mij hadden.

Dit moest anders. En het werd anders!Ik kwam in aanraking met inzichten die verklaren hoe wij als mensen écht psychologisch in elkaar zitten en wat nu écht de bepalende factor is waardoor ondernemers al dan niet succesvol zijn. Die inzichten hebben alles voor me veranderd terwijl ogenschijnlijk alles hetzelfde bleef. Ik heb een aantal misverstanden uit de weg kunnen ruimen waardoor ik:

 • nooit meer hyperventilatie heb en nooit meer 's nachts wakker word met buikpijn
 • 90% meer ontspannen ben dan voorheen
 • een ultrakorte to-do list heb en weinig tijd besteed aan wikken en wegen van beslissingen
 • tegenvaller-proof geworden ben (er gaan nog steeds weleens dingen mis, maar ik ga vrolijk verder)
 • me gelukkiger voel dan ooit en er jaren jonger uitzie (dat laatste volgens mijn klanten ;-))

Voorheen dacht ik dat een mindset die leven en ondernemen makkelijker en leuker maakt, zou leiden tot gebrek aan succes en armoede. Ik zag mezelf al onder een brug leven, met al mijn bezittingen in een winkelwagentje, heerlijk in het nu zijn. Totaal ontspannen, maar straatarm en eenzaam.

Tot mijn verrassing blijk ik sinds de ontdekking van deze nieuwe inzichten € 478.000 omzet gedraaid te hebben. Het voelt op sommige dagen alsof ik niks doe, niks presteer en nooit iets zal bereiken. Maar ondertussen draait mijn bedrijf heerlijk door en waren er kortgeleden gewoon 88 mensen bij mijn eendaagse event.

Tot mijn verrassing blijk ik sinds de ontdekking van deze nieuwe inzichten € 478.000 omzet gedraaid te hebben. Het voelt op sommige dagen alsof ik niks doe, niks presteer en nooit iets zal bereiken. Maar ondertussen draait mijn bedrijf heerlijk door en waren er kortgeleden gewoon 88 mensen bij mijn eendaagse event.

Uiteraard heb ik nog steeds dagen waarop ik het niet meer zie zitten maar zo'n bui heeft geen grip meer op me. Waardoor een rotdag voorbij gaat als een regenbui, niet blijft hangen en geen gevolgen heeft voor mijn omgeving. En net als ieder ander ervaar ik soms de onaangename wendingen van het leven, zoals een familielid dat ziek wordt, een promotie die misloopt of wat er dan ook aan naars kan gebeuren. Het leven blijft een contactsport waar je builen oploopt. Ik blijk echter veel flexibeler en veerkrachtiger waardoor ook dieptepunten minder diep zijn of sneller over gaan.

Door mijn nieuwe  'groeien in flow'- mindset zijn leven en ondernemen een stuk simpeler geworden - zonder dat het een zwaar proces is geweest om deze verandering door te maken. En zonder dat ik mezelf nu moet dwingen om dingen te durven of te doen. Eén van mijn klanten, die ik eerder al hielp met een Mindset-verandering, gaf een mooi voorbeeld over iets waar ze jaren tegenop had gezien: "Die online training was er ineens, terwijl ik daar eerder nog zo bang voor was!"

Marketing is dus onontbeerlijk, maar werkt alleen optimaal als we onszelf als ondernemers niet in de weg zitten. We hebben een mindset nodig waardoor we onszelf niet onnodig tegenhouden en evenmin onnodig opjagen. Wanneer je in flow bent, heeft ondernemen  veel meer effect, komen klanten op je af en groeit je omzet. En daarvoor heb je de juiste mindset nodig.

Marketing én Mindset -  
dat is de combinatie-sleutel tot succes en bedrijfsgroei!

Alleen met een combinatie van marketing & mindset, vermijd je de 3 belangrijkste valkuilen waarmee zelfstandige dienstverleners zichzelf het leven - het ondernemen - moeilijk maken.

1

Valkuil om te vermijden 1: het beproefde recept niet volgen

Veel ondernemers geven hun eigen(wijze) draai aan de 'how to' marketing- en salestechnieken om er vervolgens achter te komen dat het niet werkt. Ze volgen het beproefde recept maar gedeeltelijk. Waardoor er situaties ontstaan die vergelijkbaar zijn met de situatie die je krijgt als je een recept voor tomatensoep half volgt. Zonder de tomaten krijg je echt iets anders. Niet rood. Smaakt minder naar tomaat. Doet het niet goed als tomatensoep. In marketing neigen veel mensen er naar om de tomaten weg te laten. "Mijn doelgroep lust die niet", "Ik vind het zelf niet lekker", "Ik durf ze niet te eten"... of erger nog: soep te maken zonder ingrediënten. Wat tot warm water leidt. In geval van marketing & ondernemen leidt dit tot gebrek aan klanten.  

Oplossing: de juiste marketingstrategieën en -technieken toepassen volgens het beproefde recept + de hulp van een ervaren expert om die technieken toepasbaar te maken voor jou, je bedrijf en je doelgroep. Zo zorg je voor een ijzersterk fundament onder je bedrijf. Met elke juist gekozen marketingstrategie plaats je een heipaal onder dat fundament zodat je bedrijf toekomstbestendig kan groeien. Zonder instortingsgevaar.  

2

Valkuil om te vermijden 2: Jezelf (laten) tegenhouden

Niet de stappen zetten die je wilt zetten of waarvan je weet dat ze nodig zijn. Om allerlei redenen. Omdat je omgeving je niet steunt of je zelfs dingen afraadt. Omdat andere zaken prioriteit krijgen. Omdat je twijfelt wat de juiste stappen zijn. Omdat je bang bent om uit je comfortzone of boven het maaiveld uit te komen. Of - als je al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan - omdat 'iets' je nog tegenhoudt. En dat 'iets', dat ongrijpbare 'iets', kunnen we samen grijpbaar maken én veranderen. 

Oplossing: Vertrouwen krijgen in de marketingtechnieken die je toepast, omdat je ze stap voor stap aangereikt krijgt en je alleen hoeft te implementeren wat werkt. Met daarnaast de mindset die stappen zetten makkelijk maakt, die zorgt voor flow, actie, plezier en creativiteit. 

3

Valkuil om te vermijden 3: Denken dat het aan jou ligt dat het niet lukt

Ik kom zoveel dienstverleners tegen die hun bedrijf niet van de grond krijgen en denken dat zij "het dus niet kunnen". Dat ze niet uit het goede hout gesneden zijn. Maar geloof me, er is geen ondernemershout. Er is wél een state of mind - een gemoedstoestand - die het makkelijker of moeilijker maakt om te ondernemen. En er zijn die enorm handige marketingrecepten die je met een beetje hulp uiterst toepasbaar kunt maken voor jouw bedrijf. Waardoor het  recept wél werkt en de klanten wél op je af komen. 

Oplossing: Een mindset ontwikkelen waardoor de beste versie van jezelf tot groei en bloei komt. Hoe meer je kunt vertrouwen op en gebruik maakt van wat jou uniek maakt, des te makkelijker haal je het beste uit jezelf. Een Mindset voor Flow & Groei - dat is wat ondernemer fijn, makkelijker en meer rendabel maakt! 

Four Colorful Arrows Lift Off 3D Illustration on White Background, Competition Concept

Marketingtools én Mindsetverbetering zodat je bedrijf toekomstbestendig groeit... 

dit levert het je op:

De unieke combinatie van marketing & mindset zorgt ervoor dat je het volgende kunt bereiken:

 • Je  omzet is gestegen doordat klanten makkelijker op je af komen. Je weet exact wat je wanneer moet doen om klanten aan te trekken. Je onderneemt acties die effect hebben en dat zie je terug in je bedrijfsresultaat. 
 • Ondernemen blijkt leuk en doe je vanuit ontspanning en creativiteit.  Ondernemen voelt nu als een geweldig spel dat je met plezier en vol overgave speelt. Niet langer bang om te winnen of te verliezen zet je stappen die je eerder niet durfde. Doordat je zo vaak flow ervaart, behoren stagnaties tot het verleden.
 • Je verzet bergen werk en onderneemt acties die ook echt effect hebben op je omzet en je winst, terwijl je leven in balans is. Je doet meer dan je ooit deed terwijl het voelt alsof je minder doet (mmm... tja... op dit punt zul je me moeten vertrouwen - dit kan ik niet 'hard maken' anders dan door het je te laten ervaren). Waar je jezelf vroeger voorbij liep, komt dat nu zelden of nooit voor. En als je al een keertje stress ervaart, is dat van veel kortere duur dan voorheen. 
 • Je hebt vertrouwen in jezelf, je bedrijf en de toekomst en dat straalt af op het vertrouwen dat je klanten in je hebben. Die weten je te vinden waar je eerder onzichtbaar voor hen was. 
 • Klanten zeggen veel makkelijker "ja" dan voorheen doordat ze snappen wat jij hen te bieden hebt. Jij weet nu immers precies die snaren bij hen te raken die nodig zijn om hen het vertrouwen te geven dat jij de juiste persoon bent om hen te helpen. 

Minder stress, continue aanwas van nieuwe klanten en enorme winstgroei


​"Door de hulp die ik kreeg tijdens de masterminds van Linda, de masterclasses en de steun van de mededeelnemers heb ik nu een bloeiend bedrijf met een continue aanwas van nieuwe klanten. Er is stroom aan klanten gekomen. 

Ik ervaarde snel stress. Regelmatig greep de stress me bij de keel. Door er op een andere manier naar te kijken, heb ik mijn stress een schop onder zijn achterwerk gegeven en ervaar ik vaker ‘niets aan de hand’.

Ik ben zelfverzekerder en bedrijfsmatiger gaan ondernemen waardoor zowel mijn omzet als mijn winst enorm gegroeid zijn."

Hedwig Schlötjes-Belle – www.elearningmadeeasy.nl

Ik werk op een manier die beter bij me past en heb veel meer plezier in ondernemen


"Dankzij de marketingtools doe ik nu structureel aan online marketing. Ik heb ook een online programma ontwikkeld en verkocht.

Ik werk op een manier die beter bij me past en ik kan beter mezelf blijven. Daarnaast heb ik veel meer plezier gekregen in het ondernemen.

Ik ervaarde voorheen een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na het programma kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!"

Barbara Martinus - www.quali-tijd.nl

Groeiversnellers is een 6-maanden programma met twee componenten

Implementeren van de best werkende Marketing- & Salestechnieken


In dit deel van het programma Groeiversnellers ga je aan de slag met de 12 onderdelen van het door mij ontwikkelde VliegwielMarketing Systeem ™. Je doorloopt 4 fases:

In fase 1 leg je het fundament voor groei

 • Je ontdekt wie of wat je hongerige markt is en weet waar je jouw potentiële klanten kunt vinden.
 • Je ontwikkelt een focus op de aspecten van je dienstverlening die voor potentiële klanten van belang zijn om met je in zee te gaan en waardoor ze meer willen betalen. 
 • Je weet hoe je jouw expertise zo inzet, dat deze klanten voor je aantrekt.

In fase 2 maak je je aanbod rendabel​

 • Je creëert een klantmagnetische marketingboodschap waardoor iedereen zonder meer begrijpt wat je doet, hoe je helpt en waarom ze klant bij je willen worden.
 • Je ontwikkelt een systeem waarmee je de vijver waarin je naar klanten vist, vele malen groter maakt dan hij nu is. Ongeacht of je klanten organisaties of particulieren zijn.
 • Je (her)ontwikkelt je aanbod in een vorm die je dienstverlening veel rendabeler zal maken.

​In fase 3 leer je je aanbod zo te presenteren dat het een magnetische werking op klanten heeft

 • Je weet je website te ontwikkelen of te herschrijven dat klanten je vanuit het niets gaan bellen.
 • Je kunt je aanbod zo presenteren dat je veel vaker “ja” hoort op je aanbod.
 • Je ontwikkelt meesterschap in het sluiten van de verkoop op een manier die je klanten helpt, niet manipuleert. 

In fase 4 ben je er klaar voor om je acquisitie te automatiseren​

 • Je maakt het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week je dienst te verkopen. Terwijl jij heel andere dingen doet!
 • Je leert hoe je met een webinar van een uur zorgt voor duizenden tot tienduizenden euro’s omzet.
 • Je hebt precies onder de knie hoe je e-mails schrijft die leiden tot klanten EN voor omzet zorgen!

Column 1

Verbeteren van je Mindset zodat jij je bedrijfsgroei niet langer in de weg zit


In dit deel van Groeiversnellers ga je aan de slag met fundamentele en universele psychologische wetmatigheden die flow, welzijn en creativiteit bepalen.

Ook hier werken we in 4 fases:  

Fase 1: psychologie van het ondernemerschap

 • Je leert wat het effect is van Mindset op je functioneren.
 • Je ontdekt waar je Mindset je in de weg zit en waar hij juist ondersteunend is. 
 • Je ontdekt de belangrijkste factor waardoor je tot nu toe niet verder kwam. 
 • Je stel de strategie vast die je gaat volgen om je Mindset voor bedrijfsgroei te ontwikkelen. 

​Fase 2: omdenken maar dan anders

 • Je leert zien waar je gedachten van waarde zijn en waar je beter iets anders zou kunnen denken.
 • Je creëert een nieuw beeld van al die ondernemersaspecten waar je nu op vast loopt.
 • Je ontdekt de échte bron van je gedrag en je emoties, waardoor barrières wegvallen en zelfvertrouwen toeneemt.

Fase 3: shift van stress naar ontspanning 

 • Je ontdekt waar stress eigenlijk écht vandaan komt en hoe je die elimineert
 • Je krijgt inzicht in wat jouw stress precies veroorzaakt (en dat is niet wat je nu denkt dat het is!).
 • Stress valt weg nu je ziet waar hij écht vandaan komt. 
 • Je ontwikkelt nieuwe strategieën om om te gaan met stress die door anderen veroorzaakt wordt. 

Fase 4: flow op de automatische piloot

 • Je bent niet langer zelf je eigen ergste baas. 
 • Je ontwikkelt een ongekende flexibiliteit op punten waar je nu (ongemerkt) star bent.
 • Je ontplooit creativiteit op vlakken waar die er eerder niet was. 
 • Je leert nieuwe oplossingsstrategieen aanwenden waardoor problemen wegvallen als probleem. 

Column 2

Dit zijn de concrete onderdelen van het programma dat gaat zorgen voor groei van je bedrijf én je ondernemerschap


12 Marketing MasterClasses

Elke online MasterClass is een heipaal. De 12 heipalen samen vormen een ijzersterk fundament  waarop je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt laten groeien. Stapsgewijze informatie. Alles wat je op marketing- en salesgebied nodig hebt om makkelijker en meer klanten aan te trekken. Online voor je beschikbaar; je volgt de training waar en wanneer jou dat uitkomt. Uitermate makkelijk te implementeren. Ik neem je aan de hand en sta naast je. Every step of the way! 

3 x per maand contact met de expert

3 x per maand kun je inbellen voor een Business- Building Vraag- en Antwoordsessie. Ik beantwoord persoonlijk al je marketing- en ondernemers-vragen. En kun je er een keer niet bij zijn, dan mail je je vraag en hoor je de antwoorden later terug op de MP3 die van elke sessie gemaakt wordt.

Templates, transcripties & Actie-checklists

Persoonlijk haat ik het als ik een training doe en nog de helft zelf moet verzinnen. Dat hoef jij dan ook niet. Je betaalt voor een marketingrecept. Dan krijg je dat ook tot in detail. Inclusief handige templates, makkelijk te volgen actie-checklists en transcripties van alle MasterClasses. Zodat je makkelijk aan de slag kunt en eenvoudig kunt terugvinden waar de MasterClass over ging. 

Inspirerend Business Booster Event

Marketing & Mindset komen samen tijdens een dag vol inspiratie, workshops en netwerken. Je ontvangt een gratis ticket voor het Business Booster Event dat plaatsvindt op 7 april 2017 in Soest. Tijdens een inspirerende dag ga je met mij en een grote groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag met nieuwe ideeën en strategieën. 

Facebook Groepen

Er zijn twee Facebookgroepen. Eén is de Business Building groep: hier ontmoet je andere ondernemers die net als jij aan de slag zijn met Marketing. Je vraagt en geeft feedback, advies en steun. Onontbeerlijk in een periode waarin je veel stappen zet. Je voelt en ervaart dat je er niet alleen voor staat! Nadat je de 3daagse achter de rug hebt, krijg je ook toegang tot de Mindset-groep. Hierin zitten alleen deelnemers die ook eerder dit programma of een ander mindset-programma van ons  hebben gevolgd.

3-daagse Mindset Mastery

Achter gesloten deuren. Vertrouwelijk en in een intieme groep. Op  15, 16 en 17 maart neem je deel aan een driedaagse die helemaal gericht is op het ontwikkelen van een Mindset voor Flow en Groei. In een kleine groep komen we samen op onze eigen comfortabele locatie in Soest. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Eventuele overnachting is voor eigen rekening.  

6 x Mindset Mastery onderhouds-Video

Elke maand van het programma ontvang je een inspirerende video die je helpt je nieuwe Mindset voor Flow & Groei verder te onderhouden en verder te ontwikkelen. Nieuwe inzichten en frisse ideeën. Uiteraard online voor je beschikbaar en downloadbaar als je dat prettig vindt. 

6 x telefonische Mindset MasterMind

Naast de Marketing Vraag- en Antwoordsessies, ontmoeten we elkaar elke maand één keer telefonisch voor een speciale MasterMind. Alleen Groeiversnellers onder elkaar. Om ons specifiek te concentreren op het verder ontwikkelen van je Mindset voor Flow & Groei. Hier geen marketingvragen maar diepgaand sparren, luisteren en leren hoe jouw ondernemerschap nog rijker kan worden.  

Klaar voor de start? Schrijf je in! 

Groeiversnellers - marketing start direct zodra je je hebt aangemeld en duurt zes maanden. Groeiversnellers - mindset start officieel op 15 maart 2017 met de driedaagse bijeenkomst. Het mindset-programma duurt ook zes maanden en eindigt zodoende in oktober 2017.  Alle online materialen blijven ook na die datum voor je beschikbaar zodat je altijd nog kunt teruggrijpen op wat je geleerd hebt.

Alle detailinformatie die je nodig hebt, ontvang je na je inschrijving . 

Groeiversnellers is van grote waarde voor elke ondernemer die nu het gevoel heeft zichzelf en zijn/haar bedrijf tegen te houden in groei. Het is een unieke kans om de Flow & Groei in je bedrijf terug te brengen of te versterken. De resultaten zullen groter zijn dan je nu verwacht. Daar mag dus wel een investering tegenover staan.

De verschillende componenten in het programma vertegenwoordigen de volgende waarde:

Onderdeel

Normale prijs

​Marketingcomponent

(Business Building Gedeelte)

€ 2997,- ex. BTW

​Mindsetcomponent

​(Groei in Flow Gedeelte)

€ 1997, ex BTW


Totaal

_____________+

€ 4994, ex BTW

Ondanks deze totale waarde en de return on investment die je van deze investering kunt verwachten, heb ik er toch voor gekozen dit combinatieprogramma tegen een scherpe prijs aan te bieden. 

€ 4994

€ 3997! 

Investeren in 1 termijn van € 3997 is de voordeligste optie. Je kunt echter ook kiezen voor investering in 5 maandelijkse termijnen. Bij inschrijving investeer je dan 5 x € 865,- ex. BTW. 

Klik hieronder op de button van je keuze: in 1 termijn (voordeligste optie) of in 5 makkelijke termijnen. ​Je komt in onze beveiligde betaalomgeving waar je je gegevens invult en betaalt met Ideal. Heb je een buitenlands bedrijf, neem dan contact met ons op via contact@infomarketeers.nl om een BTW-vrije inschrijving voor je te regelen. 

Schrijf je nu in voor GROEIVERSNELLERS!

Gun jezelf het ondernemerschap van je dromen. Ga voor de groei waar je naar verlangt met het gemak dat je nu nog niet voor mogelijk houdt! 

Van een overvol hoofd naar concentratie en meer energie


"Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte.

Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn."


Diana van der Hoek - De Verkoopversneller

Heb je nog vragen? Schroom niet contact op te nemen via contact@infomarketeers.nl of 035-588.51.49. Mijn team staat voor je klaar! 

Graag tot snel!

Hartelijke groet,

Linda Spaanbroek​

PS: Je investeert niet in mij, maar in jezelf en jouw bedrijf. En dat ben je waard!​


Schrijf je nu in voor GROEIVERSNELLERS!

Gun jezelf het ondernemerschap van je dromen. Ga voor de groei waar je naar verlangt met het gemak dat je nu nog niet voor mogelijk houdt! 

Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.