Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

Linda(10)

Linda Spaanbroek als spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker voor je congres, seminar of netwerkbijeenkomst die deelnemers écht iets opbrengt?

Drs. Linda Spaanbroek (1966) is van oorsprong orthopedagoog, onderwijskundige en bedrijfseconoom. Daarnaast volgde zij zowel in Nederland als in de UK en USA marketingopleidingen op hoog niveau, variërend van universitaire cursussen tot praktische trainingen. Daardoor kent zij de formele, meer theoretische en wetenschappelijke marketinginzichten én de praktijkgerichte marketingtoepassingen die specifiek werken voor dienstverlenende ondernemers.

 

Je kunt Linda direct boeken als spreker via Zijspreekt.nl.

ZijSpreekt_Logo_Text_RGB

 

Bekijk hieronder Linda’s filmpje over spreken:

 

Linda heeft Angelsaksische marketingmethoden vertaald en toepasbaar gemaakt voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Met vallen en opstaan heeft zij geleerd wat in onze cultuur wel werkt en wat niet. Het resultaat van dat leerproces is vastgelegd in het Vliegwielmarketingsysteem™. Waardoor dit 9-stappen-systeem geen klakkeloze kopie is van Amerikaanse methoden, maar een samenhangend geheel van technieken die hun werkzaamheid bewezen hebben in onze cultuur.

 

Dank voor je geweldig lezing! Ik heb zeer genoten van je duidelijke, direct en empowerende aanpak. Ik heb er veel aan gehad! Marly Delorme – Conflictbemiddeling Delorme

 

Linda staat bekend om het feit dat ze haar enorme marketing-expertise met enthousiasme en verve weet over te brengen. Of dat nu voor een groep van 25 of 500 deelnemers is en ongeacht of het gaat om een presentatie van 20 minuten of een workshop van 2 uur.  Altijd gaan de deelnemers naar huis met nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en concrete actiestappen om op een makkelijke manier meer klanten aan te trekken voor hun dienstverlenende onderneming.

 

Linda is in november 2011 uitgeroepen tot ‘ZZP onderneemster van 2011’. De jury gaf aan dat zij haar deze award toekenden vanwege het uitzonderlijke feit dat ze haar omzet in crisistijd wist te vervijfvoudigen. (Wat de jury toen nog niet kon weten, is dat Linda deze vervijfvoudigde omzet in 2011 zelfs nog heeft verdubbeld).

 

Tweet_juni14_Club25_1Sindsdien heeft zij ontdekt dat awards en hoge omzetten je niet gelukkig maken. Hoe je denkt en voelt maakt het verschil. In de afgelopen 18 maanden heeft zij zich ondergedompeld in een nieuw paradigma dat verklaart hoe en waarom ondernemers hun beste werk doen… en vond écht gemak en succes als het gaat om ondernemen (en leven!). Momenteel bevindt zij zich in een transitiefase waarin zij steeds minder ‘how to’ technieken aan haar klanten leert (die slechts beperkt effect hebben) en hen steeds meer helpt om inzichten te krijgen in hoe mensen écht werken (wat hen de mogelijkheid geeft succesvol te zijn vanuit vrijheid, inspiratie, creativiteit en innerlijk leiderschap).

 

Linda inspireert dagelijks 12.923 Twittervolgers, 1.715 Facebookfans, haar gratis eBoek “Meer Klanten met Minder Moeite” is 12.380 keer gedownload en de MasterClass “Het grootste misverstand over ondernemen waardoor je veel te weinig geld verdient” is inmiddels meer dan 1381 keer aangevraagd.

 

Linda sprak eerder o.a. bij:

  • Rotterdam School of Management (Holland Program on Entrepreneurship (HOPE))
  • beroepsvereniging voor Pedagogen en Onderwijskundigen NVO
  • beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (300 mensen)
  • Vereniging Mensa
  • Female Business Festival
  • Nobco Jaarcongres (beroepsvereniging Coaches)
  • Symposium Universiteit van Wageningen
  • 3daagse internationale conferentie in Dublin

Tweet_juni14_ZZP2

 

Linda is beschikbaar als spreker in zowel Nederland als België voor het geven van presentaties, lezingen en workshops voor groepen vanaf 25 deelnemers.

Linda deelt tijdens dergelijke bijeenkomsten haar specialisme: een vorm van marketing die nauwelijks iets kost, makkelijk te implementeren is en een enorm effect op de omzet heeft. Zij weet complexe materie om te zetten in eenvoudige stappenplannen die een ‘boost’ geven aan ondernemer én onderneming.

Linda staat bekend om het feit dat ze haar enorme marketing-expertise met enthousiasme en verve weet over te brengen. Of dat nu voor een groep van 25 of 500 deelnemers is en ongeacht of het gaat om een presentatie van 20 minuten of een workshop van 2 uur. Zij heeft ervaring met spreken voor groepen tot 500 personen en heeft die ervaring niet alleen in Nederland maar ook in Ierland – voor een Engelstalig publiek – opgedaan.

 

Altijd gaan de deelnemers naar huis met nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en concrete actiestappen om op een makkelijke manier meer klanten aan te trekken voor hun dienstverlenende onderneming.

 

Wil je Linda graag op jouw event of congres? Neem dan contact op met Marga Miltenburg van sprekersbureau Zijspreekt.nl of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

ZijSpreekt_Logo_Text_RGB

 

Bedankt voor deze geweldig inspirerende avond! Astrid de Vries – http://www.safier.nu/

 

PS: Linda vindt het heerlijk om voor groepen te staan en dienstverleners te laten zien dat & hoe het makkelijk mogelijk is een bedrijf te creëren met meer klanten, meer omzet EN meer vrijheid, dus schroom niet om haar te vragen!  Neem contact op met Marga Miltenburg van sprekersbureau Zijspreekt.nl of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796. En Linda staat binnenkort bij jou op de stoep 🙂

Ontvang wekelijks Shift Magazine met inspirerende inzichten voor moeiteloos leven & ondernemen

Met Gratis eBoek als bonus!

x