Met een goed gekozen Hongerige Markt  heb je altijd genoeg klanten en omzet!

Voor dienstverleners die hun ideale doelgroep of niche willen vinden

 • Is je omzet te laag omdat je niet precies weet wie jij het beste kunt helpen?
 • Heb je geen idee waar je goed betalende klanten kunt vinden? 
 • Weet je dat een goede doelgroep of niche belangrijk is om je bedrijf in de markt te zetten, maar heb je geen idee waar te beginnen? 

Hi, ik ben Linda Spaanbroek, bekroond onderneemster. Als Expert in makkelijker klanten krijgen ben ik hier om jou te helpen!

Leer in 70 minuten hoe ook jij jouw ideale doelgroep vindt, zodat je de basis legt voor meer klanten met minder moeite!

De grootste worsteling voor veel dienstverleners is het vinden van de juiste niche of doelgroep. Je hoort om je heen dat dit nodig is maar hebt vaak geen idee hoe het te realiseren. De buitenwereld heeft vaak geen gelijk als het om ondernemen gaat, maar op dit punt ben ik het met 'ze' eens: zonder duidelijke niche of doelgroep is het vrijwel onmogelijk een goedlopend bedrijf op te bouwen. 

Je hebt een duidelijke doelgroep nodig om te weten hoe je potentiële klanten bereikt, wat zij willen horen om klant bij je te worden en voor welke dienst zij grif willen betalen.

​De MasterClass Hongerige Markt heeft mijn ogen geopend en mij het belang doen inzien van het goed beschrijven van mijn doelgroep. Steeds wanneer ik nu een artikel of tekst schrijf, heb ik als het ware een foto van mijn ideale cliënt op mijn netvlies staan. Hierdoor schrijf ik alsof ik tegen deze persoon praat en dat gaat een stuk sneller en makkelijker. Een onverwachte bonus voor mij was, dat ik ook geleerd heb hoe ik de problemen die mijn doelgroep ervaart op zo'n manier kan koppelen aan mijn oplossingen/diensten, dat zij veel eerder beseffen dat zij geld over hebben voor mijn oplossing waardoor mijn omzet stijgt!

Angela Steemers 
Gewichtscoach - www.slimcoaching.nl

Zonder Hongerige Markt is je bedrijf kansloos

Wat je ook verkoopt, wie je ook wilt helpen, je zult de mensen moeten bereiken die willen kopen wat je aanbiedt.

Waarom een Doelgroep of Niche  pas écht werkt als het een Hongerige Markt is...

Een van de meest succesvolle Amerikaanse copywriters ooit, Gary Halbert, stelde graag een inmiddels legendarisch geworden vraag: “Als jij en ik allebei een hamburger kraam zouden hebben en we zouden een wedstrijd houden wie de meeste hamburgers zou verkopen, welk competatief voordeel zou je het liefste willen hebben om te winnen?”. Denk er eens over na... wat zou jij kiezen?

Als Gary deze vraag stelde tijdens een van zijn vele lezingen, dan kwamen er antwoorden uit de zaal zoals: “ik wil de beste kwaliteit vlees” of “ik wil op een plek staan waar veel mensen voorbij komen. Weer iemand anders zei : “ik wil een speciale saus met een geheim recept die niemand anders heeft. Een ander zei dat hij een grotere stand wilde dan de ander.

Gary antwoordde altijd: “Dat is goed. Jij mag al deze voordelen hebben.” Hij wilde maar één voordeel en dat is een hongerige menigte. En zodra je zijn antwoord hoort, is dat het meest logische antwoord. Je wilt geen doelgroep, je wilt geen niche, je wilt een hongerige markt!

Een hongerige markt betekent dat je doelgroep zo duidelijk is dat een twaalfjarige snap wat je doet en kan reproduceren wie je klanten zijn. Veel te veel ondernemers hebben die duidelijkheid niet. Niet voor zichzelf en niet voor de buitenwereld. Maar een hongerige markt is noodzakelijk om klanten aan te trekken en een goede omzet te draaien!

Zonder Hongerige Markt heb je geen bedrijf maar een hobby!

De MasterClass “Het vinden van je hongerige markt" zorgt ervoor dat je de basis legt voor ‘meer klanten met minder moeite’.

Met een hongerige markt wordt alles makkelijker. Zodra je je niche helder hebt, ga je dit ervaren: 

 • Klanten zeggen veel makkelijker en sneller "ja" omdat jij je alleen nog richt op de mensen die 'trek' hebben in wat jij te bieden hebt. 
 • Je weet precies waar je moet zijn om in beeld te komen bij je potentiële klanten, zodat ze weten wat je te bieden hebt. 
 • Je leven wordt makkelijker omdat je precies de dingen doet die je leuk vindt én die geld opbrengen (ja, multi-talent dat nooit wil kiezen - ik leer je ook hoe je alles kunt blijven doen wat je leuk vindt én je hongerige markt kunt bedienen!)

In deze 70 minuten durende audio-MasterClass leer je o.a.:

 • De twee uitgangspunten waaruit je kunt kiezen als het gaat om het vinden van je ideale niche.
 • Waar je doelgroep aan zou moeten voldoen om ‘ideaal’ te zijn.
 • Hoe een goede doelgroep of niche het verschil maakt tussen worstelen in je bedrijf en floreren als ondernemende dienstverlener.
 • Welke vier categorieën klanten er voor jouw dienst zijn en hoe je daaruit jouw favoriete categorie kiest.
 • Hoe je er achter komt waar je ideale klanten zich bevinden.
 • Wat de exacte stappen zijn om een goede niche te kiezen, ook als je nu veel verschillende dingen leuk vindt, goed kunt of aanbiedt.

Deze waardevolle informatie is nu als MP3-pakket voor je beschikbaar!

MasterClass 'Het vinden van je Hongerige Markt'

Bestel nu en je ontvangt:

 1. De MasterClass “Het vinden van je hongerige markt” als downloadbaar MP3 bestand.
 2. De bijbehorende Actie Checklist - als PDF-document.
 3. De transcriptie van de MasterClass als PDF.
 4. Twee bonus-bijlages met onmisbare informatie voor het vinden van je doelgroep/niche.

Mijn persoonlijke niet-goed-geld-terug garantie

Wij kennen elkaar nog niet of nauwelijks, dus ik kan me voorstellen dat je niet zomaar iets bij me koopt. Maar ik weet zeker dat deze MasterClass je een enorme stap in de goede richting biedt om succesvol klanten aan te trekken. Zo zeker dat ik je een vol jaar de tijd geef om deze MasterClass uit te proberen. Werkt het materiaal voor jou niet, stuur het dan binnen 12 maanden terug met het verzoek je investering te retourneren. Dan ontvang je jouw aankoopbedrag retour. Ik durf je dat aan te bieden omdat ik uit eigen ervaring weet hoe groot de impact van deze informatie kan zijn op de ontwikkeling van je bedrijf. Als je het maar probeert…

Klaar voor de start? Vraag het pakket nu aan!

Ondanks de enorme waarde van deze informatie voor de ontwikkeling van je bedrijf, is de investering voor deze MasterClass slechts € 197,- excl. BTW.

Als je nu bestelt heb je het volledige pakket binnen 10 minuten tot je beschikking en kun je gelijk aan de slag!

Ik help je graag met het vinden van de doelgroep/niche die past bij jouw dienst, jouw wensen en wie jij bent!

Heel veel succes enne… geniet van het proces!

Hartelijke groet,


Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Disclaimer: de hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten en bieden geen garantie. De te behaalde resultaten zijn namelijk afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, inzet en bedrijfsvoering.
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds