Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

Audio-MasterClass “Teleseminars en webinars die voor je verkopen”

Voor dienstverleners die hun trainingen & workshops onvoldoende gevuld krijgen:

Leer in 70 minuten wat ik doe om keer op keer € 10.000 tot € 35.000 omzet te genereren met behulp van zoiets eenvoudigs als een Teleseminar… zodat jij hetzelfde kunt realiseren.

 • Vind je het moeilijk om voldoende deelnemers te krijgen voor een workshop of training(sprogramma)?
 • Heb je overwogen om net als ik Teleseminars en webinars te gaan geven maar heb je geen idee waar te starten?
 • Heb je misschien zelfs al Teleseminars gegeven en brengen die niets op?
 • Wil je aan listbuilding gaan doen met een Teleseminar of webinar?

Een gratis Teleseminar (of TeleTraining, zoals ik het graag noem) is een van de goedkoopste en makkelijkste marketingtechnieken om workshops & trainingen te vullen. Mits je weet hoe het werkt.

De essentie van een TeleSeminar (via telefoon) waarmee je geld verdient is hetzelfde als die van een Webinar (via internet met beeld). In deze MasterClass leer je eerst hoe je een TeleSeminar inzet om daarna te ontdekken wat de kleine verschillen zijn als je liever een Webinar geeft.

Lees zodoende hieronder ‘Webinar’ waar ‘Teleseminar’ staat als jij op zoek bent naar het geven van een rendabel Webinar.

Want achter die simpelheid zit een systeem dat zorgt voor het succes. En zonder dat systeem zijn er talloze zaken die je onbewust fout doet waardoor jouw Teleseminar je weinig of niets oplevert (zoals je misschien al hebt ervaren).

 

In de MasterClass “Teleseminars en Webinars die voor je verkopen” doe ik je exact uit de doeken hoe ik met het geven van gratis TeleTrainingen moeiteloos mijn workshops en groepsprogramma’s vul.

Ongeacht of het gaat om programma’s van € 500,- of € 6000,-. Ik deel alle stappen met je die ik zet om te zorgen voor tienduizenden euro’s omzet per Teleseminar.

Dit is wat je onder andere leert tijdens deze zeer informatierijke MasterClass:

 • Wat Teleseminars een onmisbare schakel maakt in het krijgen van (veel meer) klanten voor je dienstverlening.
 • De verschillen tussen Teleseminars en Webinars en welke voor jou het beste zal werken.
 • De vier verschillende toepassingen van Teleseminars.
 • De 6 onmisbare elementen in je voorbereiding om een Teleseminar succesvol te laten zijn zodat je er ook daadwerkelijk mee bereikt wat je voor ogen staat (want Teleseminars zijn leuk om te doen, maar van alleen ‘leuk’ kun je immers niet leven!)
 • De exacte acties & stappen die nodig zijn om voldoende deelnemers voor je Teleseminar te krijgen.
 • De fool-proof opzet voor je Teleseminar waarmee je er zeker van bent dat je aantrekkelijke inhoudelijk levert om klanten te trekken ZONDER al je kennis & expertise in 1 keer weg te geven.
 • Wanneer je geld vraagt voor je Teleseminar en wanneer het zakelijk gezien verstandiger is om dit niet te doen.
 • Hoe je je dienst verkoopt via een Teleseminar zonder je luisteraars te pushen.
 • De uiterst relevante schakel die het succes van je Teleseminar maakt of breekt maar waarvan veel mensen zich niet bewust zijn (waardoor ze minimaal 70% minder opbrengst hebben van hun Teleseminar).

De MasterClasses zijn onderdeel van mijn exclusievere groepsprogramma’s en normaal gesproken alleen toegankelijk voor de deelnemers. De inhoud gaat vele malen dieper dan tijdens mijn gratis TeleTrainingen. Tijdens een MasterClass vertel ik alles wat ik weet over een bepaald onderwerp, met alle benodigde stappen zodat implementatie eenvoudig voor je wordt.

De waardevolle informatie van de MasterClass “Teleseminars en Webinars die voor je verkopen” is nu voor iedereen beschikbaar!

Bestel nu en je ontvangt:

De originele MasterClass “Teleseminars en Webinars die voor je verkopen” als downloadbaar MP3 bestand

Je ontvangt de opname van de MasterClass van 70 minuten zoals de deelnemers van mijn exclusieve groepsprogramma’s ontvangen.

De 15 minuten durende mini video MasterClass “Aanvulling Webinars, de kleine verschillen met Teleseminars”

Niet alleen de verschillen, maar ook de technische mogelijkheden van Webinars laat ik zien. Met deze aanvullende mini MasterClass kun je een bewuste keuze maken of een Teleseminar of een Webinar voor jou de beste optie is om meer klanten aan te trekken.

De bijbehorende Actie Checklist als PDF-document

Deze Actie Checklist maakt het je buitengewoon eenvoudig om alles wat je leert tijdens de Masterclass op korte termijn met succes te implementeren. Zodat wat je leert, ook direct toepasbaar is voor je bedrijf. Zo zorg je niet alleen voor nieuwe informatie, maar ook voor werkelijke transformatie!

 

De transcripties van de MasterClass en de mini MasterClass als PDF-document

Na elke MasterClass ontvang je de letterlijk uitgeschreven tekst als PDF-document. Omdat sommige mensen makkelijker lezen dan ze luisteren. En om het je makkelijk te maken als je snel iets wilt terugzoeken dat je in de MasterClass hebt gehoord.

Als je bedenkt dat je duizenden euro’s kunt verdienen met het geven van 1 goede Teleseminar of Webinar, kun je je voorstellen dat het redelijk zou zijn om € 500,- tot € 1000,- te betalen voor deze informatie. Dat bedrag verdien je immers buitengewoon snel terug. Toch heb ik er voor gekozen om de prijs aanzienlijk lager te houden, op een fractie van wat deze MasterClass je gaat opbrengen als je de inhoud goed toepast: slechts € 197,- excl. BTW.

Mocht je constateren dat je niets hebt geleerd en geen stap verder bent gekomen, laat dat dan binnen 365 dagen na je inschrijving weten en je ontvangt je investering terug. Zonder discussie. Dat is de Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie die ik je geef. Ik neem je elk risico uit handen!

Inschrijving en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met Ideal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een elektronische factuur én toegang tot de materialen ontvangt. (Kun je niet betalen met Ideal omdat je een niet-Nederlandse ondernemer bent? Mail dan naar contact@infomarketeers.nl om je aan te melden. Mijn team regelt dan een factuur die je via bankoverschrijving kunt voldoen).

Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Disclaimer: de hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten en bieden geen garantie. De te behaalde resultaten zijn namelijk afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, inzet en bedrijfsvoering.