Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

Onze aanpak

Infomarketeers helpt je meer klanten, meer inkomen én meer vrijheid te creëren

Als je als dienstverlenende ondernemer of kleine zelfstandige de stap zet om je te laten helpen bij de marketing van je bedrijf, dan verwacht je wél resultaat. Geweldige ideeën over marketing zijn er genoeg. Wat jij nodig hebt, is actie die leidt tot de resultaten die je voor ogen staan. Op deze webpagina lees je welke resultaten je kunt verwachten van onze dienstverlening, de filosofie die daaraan ten grondslag ligt, onze aanpak en wat InfoMarketeers anders maakt dan andere marketingadviseurs of marketingcoaches.

 

InfoMarketeers kan je helpen het volgende te bereiken:

  • Je hebt een strategie om je passie en talent om te zetten in een winstgevend bedrijf. Je hebt volstrekt helder hoe je ‘jouw ding’ op zo’n manier kunt vormgeven en zichtbaar maken, dat het past bij wie je bent. En daarbij de hoeveelheid geld opbrengt die past bij jouw levensstijl.
  • Je hebt een systematische werkwijze waarmee je met relatief weinig inspanning een grote naamsbekendheid opbouwt. Je houdt op een tijdsbesparende manier contact met een zeer grote groep (potentiële) klanten. Zij zien je – terecht – als expert op je vakgebied. Daarbij weten zij hoe en waarmee jij hen kan helpen. Waardoor zij óf klant bij je worden, óf als ambassadeur optreden voor jouw dienstverlening. En in veel gevallen zelfs allebei. Zonder dat jij hen dat hoeft te vragen!
  • Je trekt aanzienlijk meer klanten en haalt daardoor een hoger inkomen uit je bedrijf. Doordat je volstrekt duidelijk bent in wie je bent, waar je expertise ligt en hoe jij klanten helpt, is de drempel om klant bij je te worden sterk verlaagd. En dat merk je aan het aantal aanmeldingen dat je krijgt van mensen die gebruik van je diensten willen maken!
  • Je hebt een vorm van marketing onder de knie die authentiek, open en eerlijk is. Waardoor je alle voordelen van het goed in de markt zetten van je bedrijf ervaart zonder dat je jouw ethische grenzen overschrijdt. Je beheerst marketingstrategieën en –technieken die aansluiten bij de kwaliteit en uitstraling die voor jou belangrijk zijn. En misschien nog wel belangrijker: die aansluiten bij jouw wensen en behoeften en die van je (potentiële) klanten.

 

Onze filosofie

Ondernemerschap is een geweldige manier om je passie en talent ten volle te benutten – mits je voldoende klanten hebt. Je passie volgen en je talent gebruiken is misschien wel de beste manier om écht gelukkig te worden en je volwaardig te kunnen ontplooien. Er onstaat echter pas een vruchtbare combinatie tussen passie, talent en ondernemen als je voldoende klanten hebt. Om dat te bereiken helpt InfoMarketeers je om op een ondernemende manier je passie en talent in de markt te zetten. Want zonder klanten die jij kunt helpen, blijft je talent immers alsnog onbenut.

Winst is geen vies woord. Je bent je bedrijf om uiteenlopende redenen gestart. En één daarvan was het verdienen van een inkomen. Daarbij is winst geen vies woord, maar pure noodzaak. Zonder winst geen inkomen. En zonder inkomen geen onderneming maar een zichzelf bedruipende hobby. Wij helpen je om die winst te maken. Veel winst, als jij dat wilt.

Eerlijkheid en authenticiteit zijn noodzakelijk om een rendabel bedrijf te bouwen. Ook als dienstverlenende ondernemer of Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er). Ongetwijfeld zijn er manieren om geld te verdienen waarbij eerlijkheid en authenticiteit geen rol spelen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dit nooit solide, langlevende ondernemingen kunnen zijn. Daarom leren wij onze klanten marketingstrategieën en -technieken die transparant en eerlijk zijn. Waarbij we altijd samen op zoek gaan naar die technieken die jouw waarden, normen en eigenheid het beste weerspiegelen.

Wij werken het liefste met verschilmakers. Ondernemers die niet alleen werken voor het geld, maar met hun gave, talent en/of vaardigheden werkelijk een bijdrage willen leveren. Dienstverleners die echt een positief verschil maken in de omstandigheden van hun klanten.

 

Onze aanpak

De eigenheid van jou en je bedrijf staat centraal. Hoe je ook met InfoMarketeers samenwerkt, het draait om jou en jouw dienstverlening. Het draait niet om de marketing ‘an sich’ of wat wij belangrijk vinden, maar om dat wat jij wilt bereiken met je ondernemerschap. Op een manier die bij je past.

Wij dagen je uit om de diepte in te gaan. Natuurlijk kunnen wij je een aantal snelle technieken leren. Maar met een techniek alleen bereik je niet het resultaat dat je verdient. Dat wat er onder ligt, jouw dromen, wensen, eigenschappen, vaardigheden en talenten, dat is wat je écht succesvol kan maken. Als je wilt – en als je durft – helpen wij je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is. Succes op basis van jouw definitie van dat woord, uiteraard.

Wij maken marketing eenvoudig en inspirerend. Wat niet betekent dat je niets zou hoeven doen om klanten te genereren. En ook niet dat wij ‘het’ voor je doen, want dan kan jouw ondernemerschap nooit jouw authenticiteit weerspiegelen. Het betekent wel dat wij je bijstaan en je de inzichten, technieken, strategieën en hulpmiddelen bieden die je nodig hebt. Zodat het volstrekt helder en duidelijk is wat de stappen zijn die jij kunt zetten om je bedrijf naar het niveau te tillen dat je wilt bereiken.

Wij zorgen voor actie. Want, zoals hierboven al gezegd, mooie ideeën zijn er genoeg, zeker op marketinggebied. De kunst is echter om die ideeën ook in praktijk te brengen. Of je nu overspoeld wordt door briljante ingevingen waaruit je niet kunt kiezen, of vastzit omdat je niet weet waarom je te weinig klanten krijgt, wij helpen je om stappen te zetten. Stappen die tot meer klanten leiden en meer resultaat!

Wij zijn toegankelijk en bereikbaar. Wij verschuilen ons niet achter ‘no-reply’-emailadressen en we werpen geen contactbarrières op met ellenlange contactformulieren. Je kunt ons gewoon bellen of mailen. Sterker nog, daar zijn we blij mee!

 

Wat maakt ons uniek?

Wij hebben passie voor talent. Die passie helpt ons om steeds te blijven kijken naar hoe jouw talent zich het beste vertaalt naar een winstgevend bedrijf. In wat je doet, in hoe je je presenteert op je website en in je dienstverlening.

Wij hebben geen technische achtergrond. Waardoor we je niet zullen vragen om diep-technische technieken te gebruiken die niet bij je passen of waar je geen interesse in hebt. De vorm van marketing die wij je leren, is perfect toe te passen voor iedereen die in staat is om een email te versturen.

Wij geloven in recht-door-zee. En dat kan voor onze klanten soms een beetje pijnlijk zijn. Want dat betekent dat je eerlijk te horen krijgt waarom je bedrijf niet loopt zoals het zou kunnen lopen. Overigens voel je die eerlijkheid ook op het moment dat je overweegt met ons in zee te gaan. Want we winden er ook geen doekjes om als we de indruk hebben dat jij geen profijt van onze dienstverlening zult hebben.

Situatieanalyse is onze kracht. Wij hebben een perfect oog voor wat er nodig is om voor jou en jouw bedrijf meer naamsbekendheid, meer klanten en meer winst te genereren. Wij doorzien snel hoe het komt dat jouw omzet niet de omvang heeft die je wilt. En weten die analyse om te zetten in adviezen waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met ons samenwerkt, van onze aanpak en onze filosofie. Lees hier verder over onze verschillende vormen van dienstverlening.

Ontvang wekelijks Shift Magazine met inspirerende inzichten voor moeiteloos leven & ondernemen

Met Gratis eBoek als bonus!

x