Over Linda Spaanbroek | Contact
Bel met een InfoMarketeers-coach: 035-5885149

Onze klanten

Wij werken met gepassioneerde dienstverlenende ondernemers die verschil willen maken met wat ze doen!

InfoMarketeers werkt met dienstverlenende zelfstandigen. Ondernemers die bijvoorbeeld werkzaam zijn als coach, trainer, therapeut, spreker, tekstschrijver, consultant of adviseur. Sommigen van hen laten zich ondersteunen door een (kleine) staf, waarbij zij zelf het gezicht van de organisatie zijn.

Het zijn dienstverlenende ondernemers die werken vanuit hun passie en expert zijn op hun vakgebied. Hun missie is om anderen te helpen groeien, genezen, ontwikkelen of verbeteren. Daar zijn zij goed in en daar ligt hun kracht.

De expertise die zij NIET hebben, is hoe zij op een consistente manier klanten kunnen aantrekken.
 

Herken jij jezelf in één van onderstaande scenario’s?

  • Je wilt van je passie je beroep maken, maar je hebt geen idee hoe je dit succesvol kunt aanpakken. Je hebt de kennis en vaardigheden om anderen te helpen, maar hebt moeite om hiervoor een vorm te vinden.
  • Je houdt van je zelfstandig ondernemerschap maar het blijft moeilijk om nieuwe klanten te krijgen. Je hebt al verschillende strategieën uitgeprobeerd die geen van allen écht hebben gebracht wat je zocht: voldoende én het soort klanten die je graag wilt helpen. Je weet dat je goed bent in wat je doet en dat er een markt is voor je dienstverlening. Je zoekt hulp om die markt beter en sneller te bereiken zodat je voldoende kunt verdienen.
  • Je bent al een tijdje bezig als zelfstandig ondernemer en je verdient een goede boterham. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Langzamerhand krijg je het idee dat er een makkelijkere manier zou moeten zijn om meer klanten aan te trekken of meer klanten te kunnen bedienen. Je wilt technieken en strategieën leren die je helpen je omzet flink te verhogen.
  • Je hebt een hekel aan marketing en het verkopen van jezelf. Een herkenbaar probleem voor veel ondernemers. Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie voor je vak; niet om jezelf te verkopen! Je hebt het gevoel dat marketing volstrekt niet bij je past en dat het verkopen van je dienstverlening absoluut niets voor jou is. Je zoekt een manier om klanten te vinden zonder dat je je als een verkoper hoeft te gedragen.

 

Wie zijn gebaat bij samenwerking met InfoMarketeers?

Zelfstandigen die hun vak serieus nemen en hun expertise willen aanwenden om anderen te helpen. Geld was niet je belangrijkste drijfveer om voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen. Doen waar je goed in bent en op een plezierige wijze een bijdrage leveren, staat voor jou voorop.

Dienstverlenende ondernemers die ook zelf willen leren & ontwikkelen en daarin durven te investeren. Je accepteert dat je niet alles weet. Je durft de hulp van anderen in te roepen om jezelf en je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Je bent bereid in jezelf te investeren om dat te bereiken. Want je weet dat dit de beste investering is die je kunt doen.

Doorzetters die hun bedrijf tot een succes willen maken. Terwijl iedereen praat over een slechte economische situatie, weet jij dat jouw expertise en kwaliteit juist nu van waarde zijn. Je bent bereid te zoeken naar slimme manieren om succesvol te zijn – ongeacht de situatie waarin ‘de markt’ zich bevindt.

Wil jij je bedrijf naar een hoger plan tillen en meer klanten aantrekken?

Laat mij je helpen om met minder moeite, meer klanten kunt trekken! Klik hier om meer te lezen over onze aanpak.

 

Ontvang wekelijks Shift Magazine met inspirerende inzichten voor moeiteloos leven & ondernemen

Met Gratis eBoek als bonus!

x